چهار سال پیش توی همچین روزی بود که تصمیم گرفتم اینجا بنویسم. ^_^
توی این چار سال هر شلنگ تختهای که فکرشو بکنین اینجا زدم! طراحی کردم، هرچند که زشت و خرچنگ قورباغه بودن همهشون. یادداشت و قصه و هجو و نقد و طنز و خاطره نوشتم، با تمام نابلدیم و البته با تمام ذوق و شوقم. سفرنامه نوشتم. کتاب و فیلمایی که گفتینو خوندم و دیدم. کتاب و فیلمایی که دیدم و خوندمو معرفی کردم. دربارهٔ شهرم نوشتم. دربارهٔ کلاسا و تدریسام نوشتم. دورهمی وبلاگی رفتم. با بلاگرا مصاحبه کردم. توی رادیو بلاگیها کلی پادکست و ویژهبرنامه و مطالب دیگه ساختیم و منتشر کردیم که تکتک لحظات قبل و بعد انتشار هر کدوم از اون پستا برام و برامون از شیرینترین خاطرهها شد. قرآن خوندیم دور هم؛ چه تو ماه رمضون، چه غیر از اون. سرتون غرغر کردم؛ دعوا کردم؛ درددل کردم؛ شوخی کردم. مانیفستِ وبلاگنویسی دادم حتی!! و در نهایت، بهواسطهٔ وبلاگم، کسایی رو شناختم که از کل مجازستان، فقط توی بلاگستان میشه مثلشونو پیدا کرد: با این عیار از انسانیت و با این حد از صمیمیت. چهقدر از آشنا شدن باهاشون خوشحال شدم و چهقدر از رفتنشون دلم گرفت. و تنها همین مورد آخر - جدای از همهٔ دلایل دیگهای که میتونه وجود داشته باشه - خودش بهتنهایی محکمترین دلیله برای اینکه عاشق وبلاگ و وبلاگنویسی بشم و باشم و بمونم. :)
+ هر چند یک خط کفاف جبرانکردن یه درصد از محبت مخاطبامو هم نمیده؛ ولی تشکر از همه کسایی که توی این چار سال خوندن، دنبال کردن، نظر دادن و همدل بودن. و عذرخواهی؛ اگر خواسته یا ناخواسته کسی رو رنجوندم.
همین دیگه. :)
درباره این سایت